Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τρίτη 19 Ιουλίου 2011

Υπέγραψε ο εργολάβος Γιάννης Μαρούλης για τη Γέφυρα.


Θα μπορούσα να πω, σε συνέχεια του ρεπορτάζ του Σάκη Βούτου για την Γέφυρα, ήρθε και σε μένα η επιβεβαίωση ότι υπέγραψε την εργολαβία ο Γιάννης Μαρούλης κάτι που είναι πολύ θετικό. Το τηλεφώνημα από την Αθήνα που είχα σήμερα το πρωί επισκιάζει όλα όσα συμβαίνουν και θα συμβούν στην Κεφαλονιά. Επιτέλους, η Γέφυρα θα σωθεί σε πείσμα όσων μέχρι σήμερα το "πολέμησαν" αυτό το έργο, με όλες τις δυνάμεις τους. Δεν είναι τυχαίο ότι αυτή τη στιγμή 7 μήνες απ' ότι ανέλαβε η νέα δημοτική αρχή, και η αντιπολίτευση, δεν έχουν αναφέρει τίποτα για τη Γέφυρα. Δεν έχει υποβάλει καμία ερώτηση η αντιπολίτευση για τη Γέφυρα που καταρρέει, ενώ από την πλευρά της πλειοψηφίας ούτε μια κουβέντα για τις εξελίξεις. Ένας απλός νους θα σκεφτεί, ο Δήμαρχος της Κεφαλονιάς δεν θα έπρεπε να ενδιαφερθεί πως εξελίσσεται η όλη υπόθεση μετά από τις τελευταίες δηλώσεις του Βουλευτή; Αλλά, ο Δήμαρχος κ. Παρίσης δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ήταν αυτός με τα σχέδια για αιτήσεις θεραπείας, αυτός και οι συνεργάτες του, συγκεκριμένα ΜΜΕ, είχαν εξαπολύσει εδώ και χρόνια μια λυσσαλέα "δυσφήμηση" για τη Γέφυρα, σε σημείο το έργο να έχει τελματώσει..

Μεγάλες ευθύνες βέβαια, φέρνουν και τα κόμματα που εξέλεξαν βουλευτές τα τελευταία 20 χρόνια ιδιαίτερα από το ΠΑΣΟΚ εκτός βέβαια του Πέτρου Αλιβιζάτου, ο οποίος ήταν ο μόνος που δεν κοίταξε το πολιτικό κόστος, και παλικαρίσια πήρε την ευθύνη να κλείσει τη Γέφυρα για μια τρυπούλα , όπως έλεγαν οι πολέμιοι του κλεισίματος της Γέφυρας. Η μικρή αυτή τρύπα όπως βλέπετε στη φωτογραφία έχει γίνει ....τρυπάρα, όπου στο σημείο αυτό η Γέφυρα κινδυνεύει να μπατάρει.

Πολλά θα μπορούσαμε να γράψουμε για τη Γέφυρα, όμως τα στοιχεία υπάρχουν, όσοι πολέμησαν να μην αναστυλωθεί, θα μνημονευθούν από τον μέλλοντα ιστορικό, στην σύγχρονη ιστορία της, ένα βιβλίο όποτε γραφεί. Θα είναι ένα ενδιαφέρον βιβλίο, η ιστορία της Γέφυρας, τα σύγχρονα γεγονότα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου