Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Σάββατο 2 Ιουλίου 2011


ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟ 2012 ΜΕ ΔΥΟ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ

ΕΡΧΕΤΑΙ Η EASY JET ΣΤΗΝ ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑ


Γράφει ο Μπ. Παπαδόπουλος

Μία από τις δημοφιλέστερες και σχετικά χαμηλού κόστους αεροπορικές εταιρείες που δραστηριοποιούνται στην Ευρώπη, έρχεται και στην Κεφαλλονιά. Ο λόγος για την EASY JET, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται να ξεκινήσει δρομολόγια από το 2012 και πιο συγκεκριμένα θα έχουμε δυο την εβδομάδα από το Λονδίνο προς το νησί μας.
Τα δρομολόγια θα πραγματοποιούνται από Μάρτη έως και Νοέμβριο, αν και γίνεται προσπάθεια να επιμηκυνθεί το χρονικό όριο και να ξεκινάει από Φεβρουάριο.
Επίσης σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχει ο στόχος από το 2013 να προστεθούν ένα δρομολόγιο από Παρίσι, ένα δρομολόγιο από Μιλάνο και ένα δρομολόγιο από Βερολίνο.
Αν τελικά η συμφωνία με την εταιρεία ολοκληρωθεί αυτό θα αποτελέσει μια θετική εξέλιξη προς την κατεύθυνση της ανάπτυξης του τουριστικού μας προϊόντος, καθώς εκτός από τις πτήσεις τσάρτερς θα υπάρχει η δυνατότητα σε επισκέπτες-τουρίστες που ταξιδεύουν μόνοι τους να επιλέγουν την Κεφαλλονιά ως προορισμό τους με φθηνά εισιτήρια που μπορεί να προμηθεύσει η EASY JET.
Η EASY JET δραστηριοποιείται με δρομολόγια στο νησί της Ζακύνθου με πολύ καλά αποτελέσματα.

--------------------------------------------------------------------------------------------------

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ “ΕΛΠΙΔΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ” ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΟ ΕΒΕΚΙ

Η Ειρήνη Στεφάτου
επικεφαλής του συνδυασμού

Aπό το τον υποψήφιο συνδυασμό για τις εκλογές στο ΕΒΕΚΙ “ΕΛΠΙΔΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ”, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:
Μέσα σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί από την οικονομική κρίση είναι φανερό πως η απόφαση να δραστηριοποιηθεί ο καθένας μας, είναι επιβεβλημένη.
Η προσπάθεια πρέπει να είναι ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ και γι αυτό πρέπει να την αντιμετωπίσουμε δυναμικά μέσω του οργάνου που μας ενώνει, δηλαδή του Επιμελητηρίου μας.
Πήρα λοιπόν την απόφαση, με τη σύμφωνη γνώμη πολλών φίλων επαγγελματιών και μέσα από συλλογικές διαδικασίες, να λάβω μέρος στις προσεχείς εκλογές του Επιμελητηρίου Κεφαλονιάς και Ιθάκης ως επικεφαλής συνδυασμού, πιστεύοντας ότι μπορώ να βοηθήσω και να συμβάλλω ουσιαστικά στην αντιμετώπιση της σημερινής κατάστασης.
Το Επιμελητήριο είναι το μόνο θεσμικό όργανο των επαγγελματιών που μπορεί να παρέμβει να αγωνιστεί και να βοηθήσει ουσιαστικά τους επαγγελματίες και τις επιχειρήσεις του τόπου μας.
Η ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ του συνδυασμού
ΕΛΠΙΔΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΕΙΡΗΝΗ ΣΤΕΦΑΤΟΥ
Την ανακοίνωση συνυπογράφουν οι παρακάτω:
ΚΟΚΚΟΣΗΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ
ΠΑΝΤΑΖΑΤΟΣ ΠΑΝΑΓΗΣ
ΑΜΒΡΟΣΙΑΤΟΣ ΠΕΤΡΟΣ
ΠΑΠΑΔΑΤΟΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ
ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ
ΚΟΥΛΟΥΜΠΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ
ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΤΟΣ ΠΑΝΑΓΗΣ
ΠΑΠΑΔΑΤΟΣ ΗΛΙΑΣ
ΦΩΚΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΛΟΡΑΝΔΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΡΟΥΧΩΤΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
ΚΟΝΤΑΡΙΝΗ ΕΙΡΗΝΗ
ΜΑΡΚΑΝΤΩΝΑΤΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ
ΚΑΤΣΑΜΠΙΡΗΣ ΚΩΣΤΑΣ
ΠΡΟΒΟΛΙΣΙΑΝΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
ΤΖΩΡΤΖΑΤΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

---------------------------------------------------------------------------------------------------

Το κοινό στοιχείο Σαμαρά, Φόρτε και ο «Μπένι»

Του Άγγελου Αρτελάρη από το www.e-kefalonia.net

Μια μεγάλη απόφαση έχει τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα. Έχει, εν πολλοίς, τα συν και τα πλην.
Ιδιαίτερα στον πολιτικό στίβο. Επί παραδείγματι, η υπόθεση Μάκη Φόρτε ζημίωσε το ΠΑΣΟΚ. Τόσο στις εκλογές για την ανάδειξη δημάρχου Κεφαλληνίας, όσο και σ’ αυτές για την εκλογή του περιφερειάρχη. Προτιμήθηκε η λύση του Ηλία Μπεριάτου, επιφανούς επιστήμονα και κορυφαίου περιβαλλοντολόγου αλλά χωρίς ιδιαίτερη εμπειρία από τα κοινά. Και ο Πέτρος Αλιβιζάτος ως έμπειρος άρπαξε την ευκαιρία από τα …μαλλιά. Όποια απόφαση κι αν λάβεις γνωρίζεις εκ των προτέρων ότι μπορεί και να μην σου βγει. Τυχερά ή και άτυχα είναι όλα αυτά στη ζωή.
Η περίπτωση του Ευάγγελου Βενιζέλου είναι μια ίδια περίπτωση. Έγινε εν μια νυκτί υποψήφιος για την προεδρία του κινήματος και εν συνεχεία, αντιπρόεδρος και υπουργός Οικονομικών. Ποιος Έλληνας περίμενε αυτή την εξέλιξη; Προφανώς, ουδείς μέχρι ο πρωθυπουργός της χώρας Γιώργος Παπανδρέου ν΄ ανακοινώσει την οριστική του απόφαση. Με ποια κριτήρια, όμως, ανασύρθηκε από το «παροπλισμένο» υπουργείο Εθνικής Άμυνας;
Όπως προείπαμε, κάθε απόφαση και δη πολιτική, εμπεριέχει τα θετικά και τα αρνητικά. Πρωτίστως, ο Ευάγγελος Βενιζέλος είναι πολιτικός και όχι, οικονομολόγος. Γνωρίζει, δηλαδή, να «σφυγμομετρεί» τις απόψεις της κοινής γνώμης προτού λάβει τις οριστικές αποφάσεις. Να γνωρίζει τα όρια των πολιτών. Τουναντίον, ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου ουδόλως ενδιαφέρθηκε γι’ αυτό. Ακολουθούσε πιστά τις επιθυμίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, άρα της Γαλλίας και της Γερμανίας καθώς και του ΔΝΤ. Όλα τα άλλα ήταν δευτερευούσης σημασίας για τον υπουργό.
Ο Θεσσαλονικιός πολιτικός είναι δεινός ρήτορας και ένας από τους καλύτερους συνταγματολόγους, μαζί με τον «δικό» μας Νικόλαο Αλιβιζάτο. Χειρίζεται άριστα την ελληνική γλώσσα και έχει τη δυνατότητα να ελίσσεται. Σκεφτείτε ότι η φοροεπιδρομή είναι σαφώς πιο βάναυση συγκριτικά μ’ αυτή του Παπακωνσταντίνου κι όμως, δεν «άνοιξε μύτη». Γιατί; Διότι, πολύ απλά παρουσιάστηκε άμεσος και ειλικρινής, δηλώνοντας ότι αν χρειαστεί θα βάλει και νέα μέτρα. Εν παραλλήλω, συνομιλεί με όποιον βουλευτή έχει αντίθετη άποψη και με το ειδικό βάρος που έχει προσπαθεί να τον μεταπείσει.
Ένα άλλο στοιχείο που έπαιξε σημαντικό ρόλο είναι ο αντιπολιτευτικός του ρόλος κατά τις εσωκομματικές εκλογές. Τοποθετώντάς τον στο πιο καίριο υπουργείο της κυβέρνησης, θεωρητικά, περιορίζεις τις όποιες «φωνές» των βουλευτών. Το ΠΑΣΟΚ, άλλωστε, είναι χωρισμένο στα «στρατόπεδα» του Παπανδρέου και του Βενιζέλου.
Μέχρι εδώ είναι τα θετικά σημεία, τα πλεονεκτήματα της επιλογής Βενιζέλου για την κυβερνητική επιλογή. Έχουμε και κάποια άλλα, που θα τα συναντήσουμε στο μέλλον. Αν, επί παραδείγματι, αποτύχει στα νέα του καθήκοντα ο Βενιζέλος, τότε βγαίνει άρον – άρον από το εσωκομματικό παιχνίδι, «καίγεται». Δεν θα τερματίσει καν στην κούρσα της διαδοχής του Γιώργου Παπανδρέου. Συνεπώς, θα ξεκινήσουν οι «ζυμώσεις» για την επόμενη μέρα του ΠΑΣΟΚ.
Αντιθέτως, αν πετύχει τότε βάζει «πλώρη» για την προεδρία. Γι’ αυτό και ανέλαβε σ’ αυτή τη δύσκολη περίοδο για την κυβέρνηση και κατά συνέπεια και για το ΠΑΣΟΚ, που βρίσκεται ήδη πίσω στις δημοσκοπήσεις. Αποφάσεις είναι αυτές. Ρώσικη ρουλέτα παίζουν στην πολιτική.
Χαρακτηριστικότερο παράδειγμα η υπόθεση εκλογής του Αντώνη Σαμαρά. Ήρθε από το …πουθενά, έκανε υπομονή σχεδόν 15 χρόνια και καταδίκασε την Ντόρα Μπακογιάννη σε περιθωριοποίηση τη στιγμή που θεωρούταν απ’ όλους η νέα πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας. Μόνο που οι διαφορές του Αντώνη Σαμαρά με τον Ευάγγελο Βενιζέλο είναι σημαντικές και τρανταχτές. Ο μεν πρώτος πέρασε από πρωτοκλασάτα υπουργεία (Οικονομίας και Οικονομικών, Εξωτερικών), ξέρει τι πάει να πει …μοναξιά και κυρίως, ποτέ του δεν βιάστηκε. Ακολούθησε τη γνωστή κινέζικη λαϊκή ρήση: «Αν περιμένεις αρκετά στην όχθη του ποταμού, θα δεις τα πτώματα των εχθρών σου να περνούν επιπλέοντας από μπροστά σου». Όσοι τον ξέρουν προσωπικά, άλλωστε, γνωρίζουν ότι εκτιμάει τον κινεζικό πολιτισμό… Το ίδιο πράττει και ο Μάκης Φόρτες. Ξέρει να περιμένει, εκεί στην άκρη του ποταμού ποπυ βρίσκεται. Ήρεμος και αμέριμνος, αλλά υποψιασμένος. Ήδη, είδε να περνούν από μπροστά του οι Ηλίας Μπεριάτος και Μάρκος Κοτσιλίνης. Λέτε να έχουν κι άλλοι σειρά;

--------------------------------------------------------------------------------------------------

ΔΙΠΛΑ ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΟΣ Ο ΔΗΜΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΜΟΠΡΑΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΥΛΙΚΕΙΟΥ ΤΗΣ ΜΕΛΙΣΣΑΝΗΣ

Από τον Δήμο Κεφαλλονιάς εστάλη το ακόλουθο δελτίο τύπου:
Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη το πρωί η δημοπρασία για το κυλικείο της Μελισσάνης. Η δημοπρασία στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία καθώς, όχι μόνο υπήρξε ανάδοχος αλλά το μίσθωμα που επιτεύχθηκε ήταν ιδιαίτερα υψηλό φτάνοντας στα 82.300 ευρώ
Η εξέλιξη αυτή αποτελεί μεγάλη επιβράβευση της Δημοτικής Αρχής στην στρατηγική της στο θέμα των τιμών για τις δημοπρασίες, καθώς η αρχική τιμή εκκίνησης ήταν 30.000 ευρώ, τιμή που από κάποιους χαρακτηρίστηκε ως ιδιαίτερα υψηλή.
Πλέον το αποτέλεσμα της δημοπρασίας του κυλικείου της Μελισσάνης εμφανίζει τον Δήμο Κεφαλλονιάς διπλά κερδισμένο. Αφενός στο ταμείο του θα μπει ένα υψηλό χρηματικό ποσό από το μίσθωμα σε μία περίοδο που αντιμετωπίζει μεγάλο οικονομικό πρόβλημα και αφετέρου «ξεφορτώνεται» ουσιαστικά ένα έλλειμμα 70.000 περίπου ευρώ που προέκυπτε από την διαχείριση που έκανε ο Δήμος.
Επιπροσθέτως κερδισμένοι βγαίνουν και οι επισκέπτες του λιμνοσπηλαίου της Μελισσάνης καθώς η ανάδειξη ενός ιδιώτη επιχειρηματία στην διαχείριση του κυλικείου πρακτικά σημαίνει κάθετη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών προς όφελος του τουριστικού μας προϊόντος.

--------------------------------------------------------------------------------------------------

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ της ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ στο Π.Σ. για «Μετάβαση»-«ΡΟΤΑ»

H Λαϊκή Συσπείρωση έκανε την ακόλουθη τοποθέτηση στο πρόσφατο Περιφερειακό Συμβούλιο, που πραγματοποιήθηκε στην Ιθάκη:
Το Π.Σ. της ΠΙΝ με αφορμή τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ΑμΚΕ «ΜΕΤΑΒΑΣΗ» και o Κοινωνικός Συνεταιρισμός «ΡΟΤΑ» επισημαίνει, ότι το τελευταίο διάστημα στον τομέα της ψυχικής υγείας ολοκληρώνονται με τραγικό τρόπο οι επιδιώξεις όλων των τελευταίων κυβερνήσεων και της ΕΕ. Βασική κατεύθυνση αυτής της πολιτικής ήταν στο όνομα της Ψυχιατρικής Μεταρρύθμισης η διάλυση των δημόσιων ψυχιατρείων, η παράδοση του ευαίσθητου τομέα της ψυχικής υγείας στην επιχειρηματική δραστηριότητα και η μετακύληση του «κόστους» στο λαό κ.α.
Οι παραπάνω κυβερνήσεις θεσμοθέτησαν νόμους όπως πχ ο 2716/99 κ.α που καθιστούσαν τα ληξιπρόθεσμα ευρωπαϊκά προγράμματα βασικό μοχλό και εργαλείο για τη απεμπλοκή του μεγαλύτερου μέρους των δαπανών για τη φροντίδα των ψυχικά πασχόντων από τον κρατικό προϋπολογισμό, στις χρηματοδοτήσεις της ΕΕ κατ’ αρχάς και στην συνέχεια μετά την λήξη των Ε. Προγραμμάτων, την μετακύληση και αυτού του κοινωνικού δικαιώματος στις τοπικές κοινωνίες, στην Τ.Α, στους χορηγούς αλλά και στα νύχια των ιδιωτικών κλινικών και άλλων μηχανισμών με την μορφή ΜΚΟ.
Σε αυτές τις δομές τα βασικά χαρακτηριστικά του εργασιακού καθεστώτος των εργαζομένων είναι η καταστρατήγηση εργασιακών δικαιωμάτων, η ανατροπή των εργασιακών σχέσεων με τη μερική απασχόληση και τις συμβάσεις ορισμένου χρόνου, οι εξευτελιστικοί μισθοί, η εντατικοποίηση, οι απολύσεις.
Σε αυτές τις συνθήκες λειτουργεί και η μη κερδοσκοπική εταιρεία «ΜΕΤΑΒΑΣΗ» με έδρα την Κεφαλονιά και χώρο ευθύνης την Κεφαλονιά –Ιθάκη – Ζάκυνθο καθώς και ο Κ.Σ. «ΡΟΤΑ» ο οποίος έχει σαν στόχο την κινητοποίηση των ψυχικά πασχόντων και την απόκτηση κοινωνικών και εργασιακών δεξιοτήτων, όπως και την ένταξή τους στην κοινωνία. Μέχρι σήμερα με την αυτοθυσία και το μεράκι των εργαζομένων, και των συνεργατών τους, προσέφερε σημαντικό και πολύμορφο έργο στον τομέα της ψυχικής υγείας στον προαναφερόμενο χώρο ευθύνης. Συγκεκριμένα 20 εργαζόμενοι και 6 εξωτερικοί συνεργάτες, μόνο για το 2010 ήλθαν σε επαφή με συνολικό αριθμό χρηστών 565 ατόμων (Κεφαλονιά 376, Ζάκυνθο 189 παιδιά 105). Ειδικότερα με 365 νέα περιστατικά για το 2010 (Κεφαλονιά 229, Ζάκυνθος 136, παιδιά 54), πραγματοποίησαν 4181 συνεδρίες (Κεφαλονιά 2496, Ζάκυνθος 1685), 816 συνεδρίες κατ’ οίκον (Κεφαλονιά 742, Ζάκυνθος 74), 533 κοινοτικές δράσεις (Κεφαλονιά 449, Ζάκυνθος 84) και εισαγγελικές παραγγελίες 24.
Η συστηματική υποχρηματοδότηση όλου του τομέα της υγείας και εν προκειμένου των εξωνοσοκομειακών αποκαταστασιακών δομών, όπως είναι και η «Μετάβαση» και ο Κ.Σ.«ΡΟΤΑ», ουσιαστικά αποδυναμώνει το θεραπευτικό έργο και εκθέτει σε κίνδυνο ένα πολύ ευαίσθητο κομμάτι των συμπολιτών μας. Παράλληλα οι εργαζόμενοι σε αυτές τις δομές βρίσκονται σε μια ατελείωτη ομηρία.
Οι εργαζόμενοι στην Κινητή Μονάδα Ψυχικής Υγείας (ΚΜΨΥ) που υπάγεται στην «Μετάβαση», βιώνουν τις συνέπειες της ελλιπούς χρηματοδότησης μέσω μεγάλων καθυστερήσεων στην καταβολή των δεδουλευμένων τους, οι οποίες καθυστερήσεις έχουν φτάσει μέχρι και τους 6 μήνες στο παρελθόν. Τελευταία το Υπουργείο Υγείας προέβη σε περικοπή 25.000 ευρώ από τον προϋπολογισμό του 2011, γεγονός που αποτελεί προάγγελο για περαιτέρω περικοπές το επόμενο διάστημα. Ως αποτέλεσμα των παραπάνω και λόγω της παντελούς έλλειψης κρατικής χρηματοδότησης ο Κοινωνικός Συνεταιρισμός «ΡΟΤΑ», διανύει μια ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο για την επιβίωσή του.
Το Π.Σ. στον τομέα της ψυχικής υγείας υπογραμμίζει κατ΄ αρχάς την ανάγκη για κατάργηση της απάνθρωπης ασυλικής μορφής ψυχιατρικής περίθαλψης και κατά δεύτερο την ανάπτυξη πρωτοβάθμιας φροντίδας ψυχικής υγείας μέσα σε ένα αποκλειστικά Δημόσιο δωρεάν Ισότιμο, Ενιαίο, Καθολικό σύστημα Υγείας και Πρόνοιας για όλο το λαό, αναβαθμισμένο, με βάση τις σύγχρονες επιστημονικές δυνατότητες και τις λαϊκές ανάγκες. Ειδικότερα ένα τέτοιο σύστημα πρέπει να περιλαμβάνει το Κέντρο Ψυχικής Υγείας αστικού και αγροτικού τύπου και την Κινητή Μονάδα ψυχικής υγείας που πρέπει να καλύπτει επαρκώς τις ανάγκες του πληθυσμού για πρωτοβάθμιες υπηρεσίες ψυχικής υγείας, με πληθυσμιακά, επιδημιολογικά και γεωγραφικά κριτήρια.
Αυτές οι μονάδες και δομές, πρέπει να συνδέονται με όλες τις βαθμίδες του συστήματος Υγείας να καλύπτουν όλες τις ηλικιακές ομάδες, και κατηγορίες ασθενειών όλου του πληθυσμού να έχουν πλήρη και συνεχή σύνδεση με κάθε επίπεδο (σχολεία, ξενώνες, προστατευόμενα διαμερίσματα, οικοτροφεία) καθώς και διασύνδεση μεταξύ όλων των υπηρεσιών με κεντρικό κρατικό σχεδιασμό για τη θεραπευτική συνέχεια και την αποτελεσματική θεραπεία και αποκατάσταση. Να υποστηρίζονται πλήρως από σύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό. Τα κριτήρια επιλογής των ασθενών για τις δομές είναι μόνο επιστημονικά.
Στα πλαίσια αυτά το Π.Σ απαιτεί όλες οι δομές εξωνοσοκομειακής φροντίδας και περίθαλψης (ξενώνες, οικοτροφεία, προστατευόμενα διαμερίσματα κινητές μονάδες κλπ.) της ΠΙΝ να ενταχθούν στο Ενιαίο, Δημόσιο, Δωρεάν Σύστημα Υγείας. Στα πλαίσια αυτά η άμεση και οργανική ένταξη και της «Μετάβασης»-«ΡΟΤΑ» στο παραπάνω σύστημα θα επιλύσει αυτόματα την αναγκαία μελλοντική τους προοπτική.
Πιο συγκεκριμένα για τον Κ.Σ.«ΡΟΤΑ» να χρηματοδοτηθεί άμεσα μέσω επιχορήγησης από το Υπουργείο Υγείας και να εξασφαλιστούν πλήρη εργασιακά και ασφαλιστικά δικαιώματα όλων των εργαζομένων στον Κοινωνικό Συνεταιρισμό, ψυχικά πασχόντων και μη.
Όσον αφορά την ΚΜΨΥ που υπάγεται στην ΑΜΚΕ «Μετάβαση» διεκδικούμε να μη γίνει καμία μείωση στον προϋπολογισμό από το Υπουργείο Υγείας και να εξασφαλιστεί η καταβολή των δεδουλευμένων των εργαζομένων σε σταθερή μηνιαία βάση.
Ιδιαίτερη σημασία δίνουμε στην παιδική και εφηβική ηλικία με ανάπτυξη ειδικής υπηρεσίας.
Η στελέχωση όλου του συστήματος υγείας να γίνεται με επαρκές, μόνιμο, πλήρους και αποκλειστικής απασχόλησης προσωπικό.
Υπογραμμίζει ακόμη την ανάγκη δημιουργίας ενός ευρύτερου κοινωνικού κινήματος για την ψυχική υγεία, ικανού να ανακόψει τη λαίλαπα των ταξικών διακρίσεων, που προσπαθεί να εδραιώσουν οι αντιλαϊκές κυβερνήσεις σε βάρος της υγείας του ελληνικού λαού.
ΙΘΑΚΗ 25/6/2011

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου