Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τετάρτη 6 Ιουλίου 2011


Ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΙΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ


ΗΤΑΝ ΑΝΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΑ Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ ΜΕ ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΟ ΤΟ ΛΗΞΟΥΡΙ

100% ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΟΣΤΙΣΕΙ ΦΡΑΓΚΟ ΣΤΟ ΔΗΜΟ

Με 100% επιτυχία στέφθηκε η εκδήλωση για τη Μις Παγκόσμιος Τουρισμός που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Κυριακή στο Ληξούρι.
Ήταν μια εκδήλωση που από πολλούς χαρακτηρίστηκε ως η κορυφαία του καλοκαιριού, ενώ συγκέντρωσε και μεγάλο ενδιαφέρον, αφού περίπου 900 άνθρωποι έσπευσαν στο Ληξούρι για να την παρακολουθήσουν.
Κερδισμένος από την όλη ιστορία αναμφισβήτητα είναι ο Δήμος Κεφαλλονιάς, αφού συμμετείχε σε μια εκδήλωση που έτυχε σημαντικής προβολής στα ΜΜΕ, κάτι που θα βοηθήσει και στην τουριστική προβολή του νησιού, ενώ παράλληλα η συμμετοχή του αυτή έγινε χωρίς να προσφέρει ούτε ένα ευρώ από το ταμείο του.
Κερδισμένο επίσης από την εκδήλωση αυτή είναι και το Ληξούρι, μια περιοχή που ουσιαστικά εγκαταλελειμμένη τουριστικά τα τελευταία χρόνια, που είδε να πραγματοποιείται στο έδαφος της μια εκδήλωση που συγκέντρωσε όλα τα φώτα της δημοσιότητας.
Τέλος, κερδισμένος είναι επίσης και ο επιχειρηματίας και ιδιοκτήτης του χώρου όπου έγινε η εκδήλωση του ξενοδοχείου “APOLLONION RESORT & SPA” κ. Μ. Στρίντζης, καθώς τα Καλλιστεία αυτά έδωσαν την ευκαιρία σε δεκάδες Κεφαλλονίτες να γνωρίσουν και να εντυπωσιαστούν από το νεότευκτο αυτό ξενοδοχείο, που αποτελεί κατά γενική ομολογία, κόσμημα για το νησί της Κεφαλλονιάς.
Τώρα, όσον αφορά, τα του διαγωνισμού, το στέμμα κέρδισε η Μις Ιταλία, ενώ πάρα πολύ αξιόλογες παρουσίες είχαμε από τη Βραζιλία, τη Ρωσία, το Ουζμπεκιστάν, την Κούβα και τις υπόλοιπες χώρες που πήραν μέρος στο διαγωνισμό.
Την παρουσίαση των Καλλιστείων έκανε η πανέμορφη Βίκυ Κουλιανού.

---------------------------------------------------------------------------------------------------

ον Πρέσβη της Κούβας, Luis Prado Garcia, δέχτηκε ο Αντιπεριφερειάρχης, Σωτήρης Κουρής


“ΠΑΝΤΑ ΜΕΛΕΤΩ ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΤΗΣ ΚΟΥΒΑΣ” ΛΕΕΙ Ο ΣΩΤΗΡΗΣ

Ο κ. Garcia βρέθηκε στην Κεφαλονιά έπειτα από πρόσκληση του Ελληνοκουβανικού Συνδέσμου Φιλίας και Αλληλεγγύης Κεφαλονιάς και Ιθάκης, που πραγματοποίησε εκδήλωση αφιερωμένη στο έργο του Κουβανού ποιητή, Χοσέ Μαρτί.
Ο Πρέσβης ενημέρωσε αναλυτικά τον Αντιπεριφερειάρχη για τις αλλαγές στην οικονομική πολιτική που προωθεί η Κούβα, ελπίζοντας ότι θα την οδηγήσουν σε μια αναπτυξιακή τροχιά.
Υπάρχει μεγάλο πρόβλημα αστυφιλίας, επεσήμανε ο Πρέσβης, καθότι το 80% του πληθυσμού διαμένει στις πόλεις και στόχος είναι η επιστροφή του κόσμου στην ύπαιθρο. Ένα σημαντικό μέτρο είναι η μείωση του προσωπικού των Δημοσίων Υπηρεσιών, δίνοντας σε αυτό τα κατάλληλα κίνητρα προκειμένου να στραφεί σε παραγωγικούς τομείς της οικονομίας.
Ο κ. Κουρής ευχαρίστησε τον κ. Garcia για την ενημέρωση και τον διαβεβαίωσε ότι ως οικονομολόγος ανέκαθεν μελετά το οικονομικό μοντέλο της Κούβας. Ευχήθηκε δε, να επιτύχουν τους οικονομικούς δείκτες που έχουν θέσει. Ειδικά στη σημερινή συγκυρία που τα ήδη υπάρχοντα συστήματα έχουν αποτύχει, θα είναι ενδιαφέρουσα η πορεία της χώρας, τόνισε ο κ. Κουρής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου